30-10-2012 – Spiel ’12 & Spellenspektakel

Na een aantal intense maar vooral fantastische spellenbeursweken zijn we weer terug op Odynaut HQ. Eerst zijn we naar Duitsland afgereisd waar de eerste drie Odynaut Games spellen tijdens Spiel ’12 in Essen hun grote internationale lancering beleefden. Het presenteren van de spellen aan spelers en pers was een onvergetelijke gebeurtenis. Nauwelijks hersteld van deze enerverende gebeurtenis maakte het Odynaut demo team zijn opwachting in Eindhoven voor het Spellenspektakel. Onze demo tafels waren non stop bezet. Behalve bord- en kaartspellen spelen konden de bezoekers van het Spellenspektakel ook hun stem uitbrengen. De Odynaut Games spellen kwamen, zagen en overwonnen want Chipleader werd de grote nummer 1 op deze TOP 30 lijst!

Comments are closed.