15-02-2013 – Odynaut Games Wereldwijd

De eerste drie Odynaut Games spellen zijn nu bijna vijf maanden op de spellenmarkt. Dankzij onze distributeur White Goblin Distribution, met speciale dank aan Bart Nijssen, zijn Chipleader, Hennen Jennen en Cavemen playing with Fire al in meer dan 70 (web)winkels in Nederland en België verkrijgbaar. Natuurlijk kijkt Odynaut Games ook verder over de grens en onderzoeken we de mogelijkheden om ook het buitenland kennis te laten maken met de eerste drie Odynaut titels. Op de Spielwarenmesse in Nürnberg hebben we onlangs interessante gesprekken gehad met internationale/ buitenlandse uitgevers en distributeurs. We hopen natuurlijk dat de enthousiaste reacties en getoonde interesse zich snel zullen vertalen naar nieuwe internationale verkooppunten.

Comments are closed.