25-11-2014 – Let’s dance…

001 Yips protoYips! is het nieuwste spelidee waar we bij Odynaut Games hard aan werken. In Yips! laten de Odynauts hun meest uitdagende danspasjes zien. Aan jou de taak om al die danshoudingen snel te herkennen. Maar op de dansvloer is het een drukte van jewelste. De beweeglijke Odynauts dansen allemaal hun eigen dans. En dan ook nog eens door elkaar op de vrolijk gekleurde dansvloer. Probeer daar maar eens wijs uit te worden. Voordat je het weet krijg je het op je heupen en heb je last van de Yips! Inmiddels is er internationale interesse getoond voor het Yips spelconcept. Wie weet waar dat toe kan leiden.

19-09-2013 – De hennen jennen in Tsjechië

Odynaut Game Company heeft weer een stukje van de internationale markt veroverd.  De Tsjechische speluitgever Stragoo Games heeft een licentie genomen op Hennen Jennen. Hennen Jennen,  op zijn Tsjechisch ‘Kurnik, Karetni Hra’,  verschijnt  naar verwachting in het najaar van 2013 onder de vlag van Stragoo Games op de spellenmarkt in Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Slovenië. We zijn trots!

21-03-2013 – Odynaut Games VS Game Salute

Ons inspirerende bezoek aan de Spielwarenmesse in Nürnberg werpt haar eerste vruchten af. De eerste internationale deal is beklonken! Binnenkort zijn de eerste drie Odynaut Game Company spellen namelijk ook verkrijgbaar in de USA, (Engels)Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Odynaut Games maakt trots deel uit van de Game Salute familie. Het Amerikaanse Game Salute gaat er voor zorgen dat de spellen in deze gebieden te koop zijn èn gespeeld kunnen worden. USA here we come!

15-02-2013 – Odynaut Games Wereldwijd

De eerste drie Odynaut Games spellen zijn nu bijna vijf maanden op de spellenmarkt. Dankzij onze distributeur White Goblin Distribution, met speciale dank aan Bart Nijssen, zijn Chipleader, Hennen Jennen en Cavemen playing with Fire al in meer dan 70 (web)winkels in Nederland en België verkrijgbaar. Natuurlijk kijkt Odynaut Games ook verder over de grens en onderzoeken we de mogelijkheden om ook het buitenland kennis te laten maken met de eerste drie Odynaut titels. Op de Spielwarenmesse in Nürnberg hebben we onlangs interessante gesprekken gehad met internationale/ buitenlandse uitgevers en distributeurs. We hopen natuurlijk dat de enthousiaste reacties en getoonde interesse zich snel zullen vertalen naar nieuwe internationale verkooppunten.

05-12-2012 – Odynaut Winkel Roadshow

Met het gezellige en geslaagde weekend voor het gezelschapsspel SPEL in Broechem (België), heeft Odynaut Games voor 2012 het spellenbeurzen seizoen afgesloten. Dit betekent echter niet dat we stil gaan zitten. Integendeel! Nu is het tijd voor demo’s in de winkel: de Odynaut Winkel Road Show gaat dan ook van start. Dit betekent dat we geregeld te vinden zijn in (spellen)winkels waar we Chipleader, Cavemen Playing with Fire en Hennen Jennen aan je willen uitleggen. Wil je weten waar we wanneer precies zijn? Check dan het ‘Events & beurzen’ overzicht op de website.

30-10-2012 – Spiel ’12 & Spellenspektakel

Na een aantal intense maar vooral fantastische spellenbeursweken zijn we weer terug op Odynaut HQ. Eerst zijn we naar Duitsland afgereisd waar de eerste drie Odynaut Games spellen tijdens Spiel ’12 in Essen hun grote internationale lancering beleefden. Het presenteren van de spellen aan spelers en pers was een onvergetelijke gebeurtenis. Nauwelijks hersteld van deze enerverende gebeurtenis maakte het Odynaut demo team zijn opwachting in Eindhoven voor het Spellenspektakel. Onze demo tafels waren non stop bezet. Behalve bord- en kaartspellen spelen konden de bezoekers van het Spellenspektakel ook hun stem uitbrengen. De Odynaut Games spellen kwamen, zagen en overwonnen want Chipleader werd de grote nummer 1 op deze TOP 30 lijst!

26-09-2012 – De spellen zijn er!

Het even heeft geduurd maar het lange wachten is beloond! De allereerste drie Odynaut Games spellen zijn na een lange oversteek in goede conditie in Nederland gearriveerd. Ook zijn de eerste dozen inmiddels verder verdeeld en afgeleverd bij verschillende verkooppunten in Nederland en België. Kortom: de spellen zijn te koop! Wil je weten waar ze bij jou in de buurt verkrijgbaar zijn? Kijk dan hier. De Odynauts zijn er klaar voor en hebben wel zin in een spelletje Chipleader, Hennen Jennen of Cavemen Playing with Fire. Wie durft? Veel speelplezier!

24-08-2012 – Spelregels online

De spelregels van de eerste drie Odynaut Games spellen staan vanaf nu op de website. Leuk voor spelspelers die nog niet hebben kennis hebben gemaakt met de spellen maar wel nieuwsgierig zijn. En super handig voor degenen die bijna niet meer kunnen wachten tot spellen er zijn: lees daarom nu alvast de regels van Hennen Jennen, Chipleader en Cavemen Playing with Fire. Dan kun je straks, zodra jij jouw eigen exemplaren hebt bemachtigd, meteen aan de slag.

20-08-2012 – Persbericht

Nieuwe spellenuitgever presenteert eerste drie kaartspellen

Spellen spelen is leven

AMSTELVEEN, 2012-08-20 — In de tijd waarin de computergames en de apps je om de oren vliegen, komt nieuwkomer Odynaut Game Company met ouderwets spelplezier. In Nederland en België beleven vanaf half september 2012 de Odynauts, een buitenaards, competitief volkje dat de hoofdrol speelt in de spellen, hun tot nog toe allergrootste avontuur in de vorm van hun vuurdoop. Op de internationale spellenbeurs Spiel in Essen Duitsland laat Odynaut Game Company in oktober de rest van de wereld kennis maken met de eerste Odynaut gezelschapspellen.

Continue reading 20-08-2012 – Persbericht

27-07-2012 – Alle spellen verzamelen!

Vers van de pers, keurig verpakt en strak geseald. Klaar om verscheept te worden naar Nederland. De wetenschap dat ze begin september in de haven van Rotterdam arriveren, doet ons Odynaut hart sneller kloppen.